Bananpannkakor med mandelmjöl

29 Mar

Tidigare när jag har gjort Bananpannkakor så har jag bara blandat mosad banan med ägg, men idag lade jag lite mer tanke bakom frukosten och gjorde en variant med mandelmjöl. Tyckte det blev väldigt gott och något mera matigt (men det går alltså bra att utesluta både mandelmjöl och bakpulver).

IMG_8102.JPG

Recept

3 ägg
2 mogna (brunprickiga) bananer
3 msk mandelmjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver

Mosa bananerna, blanda ner övriga ingredienser. Stek i kokosolja på medelvärme tills de är gyllenbruna och servera med valfria tillbehör. Idag åt jag konserverade persikor och blåbärssylt till. Annars är hallon och keso eller kvarg en favorit (Robin åt sina med nutella och jordnötssmör…).

3 svar to “Bananpannkakor med mandelmjöl”

  1. pernillabredolt mars 29, 2015 den 6:27 e m #

    Pannkisar är bäst! Tänkte med största sannolikhet komma till måndagsdiscot, har längtat lite i smyg hela veckan. Den här gången måste det gå bättre!

  2. Carro mars 29, 2015 den 7:44 e m #

    De var super goda! Provade att göra dem ikväll, kul med recepttips!

    Ses imorgon!
    Kram

Lämna en kommentar